LOGO_COLORw
SHËRBIM I KOMPLETUAR

2Tech Sh.p.k ofron shërbimin e menaxhimit të automjetëve me GPS që nga viti 2014, andaj përveq thjeshtësisë dhe bukurisë të aplikacionit tonë eksperienca është ajo që na ndan nga konkurentët tanë.

Ne ofrojmë shërbimin më të avancuar dhe më të kompletuar që i nevojitet një menaxheri për menaxhimin e automjeteve në kohë reale dhe retroaktive, gjenerimi i historisë së automjetit për periudha të caktuar, gjenerimin e raporteve, si dhe raporte automatike për t’ju kursyer kohën në mënyrë që të fokusoheni në gjëra tjera të kompanisë dhe të jeni edhe më produktiv.

Dedikimi i stafit tonë është një plus pasi për ne prioriteti kryesorë është shërbimi dhe intervenimi në kohën më të shkurtër.

Për të qenë edhe më të sigurtë Tekniket dhe Inxhinerët tanë janë të çertifikuar nga prodhuesi më i madhë në evropë Teltonika për instalimin dhe mirëmbajtjen e paisjeve.

SHIKONI MUNDËSITË

Monitorim në kohë reale

Monitoroni vendndodhjen e automjetëve tuaja me GPS në kohë reale kudo që ato janë, shiko shpejtësinë aktuale, statusin aktual ndalur/ndezur si dhe të dhëna tjera.

Menaxhimi i automjeteve

Menaxhoni automjetët dhe automatizoni servisimin e tyre, merrni njoftime paraprakisht për kohën e servisimit si ndrrimi i vajit, servisimi, etj.

Fikja nga distanca

Shfrytzoni mundësinë e fikjes së automjetit tuaj nga distanca për të parandaluar vjedhjen e automjetit tuaj nga cilido vend në rajon dhe evropë për një gjumë më të rehatshëm.

Raporte të ndryshme

Gjeneroni raporte të ndryshme si vizita e pikave të shitjes për komercialistët tuaj, raporte të vozitjeve dhe ndalesave dhe shumë raporte tjera që ne ju ofrojmë.

Ngjarje dhe njoftime

Qëndroni të njoftuar për ngjarjet kryesore. Personalizo njoftimet, reagoni në kohë me alarme automatike.

Përkrahje 24/7

Inxhinierët dhe teknikët tanë janë të gatshëm t'ju ndihmojnë çdo ditë në çdo kohë. Ne do të jemi të lumtur ta ndajmë ekspertizën tonë dhe njohurinë teknike.

dhe shumë tjera..

KRIJIMI I APLIKACIONEVE

2-Tech do t’ju mundësojë të lidheni me klientët tuaj në çdo platformë duke ju ofruar zhvillim të avancuar të aplikacioneve mobile!

Zhvillimi Aplikacioneve Android dhe IOS si dhe Ueb Interface apo Admin Panel.

Ne zhvillojmë idenë tuaj.

 

 

Lokacioni

Rr. Ali Vitia Komplekis Prishtina Fryne, Kalabria, Prishtine

Orari

09:00 – 17:00
E Hënë – E Premte

Kontakti

Phone: +383 45 900 797
Email: office@2tech-ks.com

© 2024 All rights reserved​

Punuar me ❤ nga 2TECH SHPK